Menu
Search

Live TV

Channels Now Next Later
OSN Sports Cricket
Full Schedule

Live Big Bash League

Time
08:25 AM
Duration
215 mins
Rated
FAM

Melbourne Stars v Sydney Sixers

The blockbusting KFC T20 Big Bash League is back for another spectacular season. 8 teams, one trophy, and a whole lot of unmissable cricket. This season's two finalists will gain access to the pinnacle of domestic cricket, the Champions League Twenty20 tournament.

Duration
215 mins
Rated
FAM

View Live Channel

New Zealand v Bangladesh Test, Daily Highlights

Time
12:00 PM
Duration
30 mins
Rated
FAM

India v England ODI Highlights

Time
12:30 PM
Duration
60 mins
Rated
FAM

2nd One-Day International

Although India start as the firm favourites, England are hardly a pushover. With the 2017 ICC Champions Trophy around the corner, both teams have a lot of kinks to iron out and that has to start here from the first ODI.

Duration
60 mins
Rated
FAM

View Live Channel
OSN Sports 1
Full Schedule

Masters Snooker

Time
10:00 AM
Duration
180 mins
Rated
PG

Day 6, Quarter Finals - Evening Session

Legendary London venue, Alexandra Palace, plays host to snooker's most prestigious invitational tournament, The Masters. 16 of the world's very best battle it out for this legendary title and the £200,000 winning prize fund. This is snooker at it's very best.

Duration
180 mins
Rated
PG

View Live Channel

Live Masters Snooker

Time
01:00 PM
Duration
240 mins
Rated
PG

Day 7, Semi Finals - Afternoon Session

Legendary London venue, Alexandra Palace, plays host to snooker's most prestigious invitational tournament, The Masters. 16 of the world's very best battle it out for this legendary title and the £200,000 winning prize fund. This is snooker at it's very best.

Duration
240 mins
Rated
PG

View Live Channel

World Rugby

Time
05:00 PM
Duration
30 mins
Rated
PG

Episode 3

The best of all the action, behind the scenes insight and news from the world of rugby. Covering all levels of the sport, from the biggest stars through to the grassroots heroes....this show is your global fix of everything rugby.

Duration
30 mins
Rated
PG

View Live Channel
OSN Sports 2
Full Schedule

FIM Speedway Grand Prix Highlights

Time
10:30 AM
Duration
60 mins
Rated
PG

Lotto Warsaw FIM Speedway Grand Prix Of Poland

All the very best action from the FIM Speedway World Championships. 8 countries, 11 events, 16 of the world's finest speedway riders. This thrilling sport sees four riders keep turning left over four laps of an oval track, on 500cc single-geared machines with no brakes!

Duration
60 mins
Rated
PG

View Live Channel

WWE Bottom Line

Time
11:30 AM
Duration
60 mins
Rated
PG

Episode 3

A weekly highlights show for all grapple fans bringing you the best action and the biggest hits from the week's WWE events.

Duration
60 mins
Rated
PG

View Live Channel

IFSC Climbing Shows

Time
12:30 PM
Duration
30 mins
Rated
PG
OSN Sports 3
Full Schedule

Live PGA European Tour

Time
08:30 AM
Duration
270 mins
Rated
PG

Abu Dhabi HSBC Golf Championship, Round 3

Follow the action from the European PGA Tour as OSN Sports brings you the cream of the European circuit.

Duration
270 mins
Rated
PG

View Live Channel

The PGA Tour Champions

Time
01:00 PM
Duration
180 mins
Rated
PG

Mitsubishi Electric Championship, Round 2

Latest action from the PGA Champions Tour. Founded in 1980 as the Senior PGA Tour, the PGA Champions Tour comprises 27 tournaments across the calendar year - with the competitors required to be over 50 years of age. Sit back and enjoy the golfing greats of yesteryear.

Duration
180 mins
Rated
PG

View Live Channel

Asian Tour Highlights

Time
04:00 PM
Duration
60 mins
Rated
PG

Q School Finals

Highlights from the latest round of the prestigious PGA Asian Tour.

Duration
60 mins
Rated
PG

View Live Channel
OSN Sports 4
Full Schedule

Live Irani Cup

Time
03:50 AM
Duration
460 mins
Rated
FAM

Watersports World

Time
11:30 AM
Duration
60 mins
Rated
PG

WWE Main Event

Time
12:30 PM
Duration
60 mins
Rated
PG

Episode 3

WWE Main Event features in-ring action and fits seamlessly in with ongoing storylines from WWE Raw, making it an absolute must-see for fans. Each and every week this adrenalin-packed show offers a big arena experience with captivated live audiences.

Duration
60 mins
Rated
PG

View Live Channel
OSN WWE Network
Full Schedule

WWE Countdown

Time
10:00 AM
Duration
60 mins
Rated
PG

Magnificent Managers

Counting down the Top Ten Most Magnificent Managers ever in WWE History, as voted by the WWE Universe.

Duration
60 mins
Rated
PG

View Live Channel

WWE Beyond The Ring

Time
11:00 AM
Duration
120 mins
Rated
PG15

Triple H: Thy Kingdom Come

Packed with never-before-seen footage, this programme profiles Triple H's entire career as well as his current executive role with the WWE.

Duration
120 mins
Rated
PG15

View Live Channel

Stone Cold Podcast

Time
01:00 PM
Duration
60 mins
Rated
PG

Mick Foley

WWE Hall of Famer and Icon Stone Cold Steve Austin has a no holds barred live interview with the Hardcore Legend, Mick Foley!

Duration
60 mins
Rated
PG

View Live Channel
OSN Ya Hala
Full Schedule

Ahel Al Gharam

Time
10:24 AM
Duration
48 mins
Rated
PG15

Matar Eyloul 4

Romantic drama series chronicling a number of intriguing love-based stories across a variety of differing relationships. Maxim Khalil, Sulafa Memar, Jamal Suliman, Karis Bashar, Bassam Kousa, Bassem Yakhour & Abed Fahed star.

Duration
48 mins
Rated
PG15

View Live Channel

Ahel Al Gharam

Time
11:12 AM
Duration
48 mins
Rated
PG15

Matar Eyloul 5

Romantic drama series chronicling a number of intriguing love-based stories across a variety of differing relationships. Maxim Khalil, Sulafa Memar, Jamal Suliman, Karis Bashar, Bassam Kousa, Bassem Yakhour & Abed Fahed star.

Duration
48 mins
Rated
PG15

View Live Channel

Madd Wa Jazr

Time
12:00 PM
Duration
48 mins
Rated
PG15

Episode 71

Drama series. Yaman, a young man with very little money from a poor neighbourhood, and Mira, a beautiful young woman from a rich and affluent family, fall deeply in love with one another. Will their love be strong enough to cross the many social boundaries it will face?

Duration
48 mins
Rated
PG15

View Live Channel
Nickelodeon (Arabic)
Full Schedule

Rank The Prank

Time
10:48 AM
Duration
24 mins
Rated
FAM

Hip Hop Legend

Hollywood-style prank show where kids join forces with SFX experts to play ambitious pranks on an unsuspecting public to win the chance to stage a mind-blowing "mega prank" on a 'target' of their choice.

Duration
24 mins
Rated
FAM

View Live Channel

Henry Danger

Time
11:12 AM
Duration
24 mins
Rated
FAM

One Henry, Three Girls: Part 2

Henry Hart is an average 8th grader until he lands his dream job as sidekick to superhero Captain Man, which he must keep a secret.

Duration
24 mins
Rated
FAM

View Live Channel

School Of Rock

Time
11:36 AM
Duration
24 mins
Rated
FAM

Freddy Fights For His Right To Party

The gifted students of William B. Travis Prep School are in for the lesson of a lifetime. When their teacher suffers an unfortunate skateboarding spill, Mr. Finn steps in. Little do the students know their new substitute teacher actually rocks!

Duration
24 mins
Rated
FAM

View Live Channel
Disney Channel
Full Schedule

The Next Step

Time
10:45 AM
Duration
25 mins
Rated
FAM

The Next Step

Time
11:10 AM
Duration
25 mins
Rated
FAM

The Next Step

Time
11:35 AM
Duration
25 mins
Rated
FAM
Disney Junior
Full Schedule

Jake And The Never Land Pirates

Time
10:25 AM
Duration
25 mins
Rated
FAM

The Singing Stones/The Mermaid Queen's Voice

Jake finds four singing stones drifting on an island Can he help them get home? It's Jake to the rescue when the Mermaid Queen loses her voice.

Duration
25 mins
Rated
FAM

View Live Channel

Sheriff Callie's Wild West

Time
10:50 AM
Duration
30 mins
Rated
FAM

Toby Braves The Bully/The Tumbling Tumbleweed

Toby is bullied. Callie says he's not a tell-tale if he reports a bully. Callie rallies the townsfolk to spruce up the town after a dust storm.

Duration
30 mins
Rated
FAM

View Live Channel

Doc McStuffins

Time
11:20 AM
Duration
25 mins
Rated
FAM

A Good Case Of Hiccups/Stuck Up

Doc fixes a CD player that can't stop repeating itself. Doc helps a toy get back to building by fixing its scoop.

Duration
25 mins
Rated
FAM

View Live Channel
Nat Geo Wild
Full Schedule

Rescue Ink

Time
09:55 AM
Duration
55 mins
Rated
FAM

Rebels With A Cause

We confront a family about their dog Spike, whom they find living in squalid conditions.

Duration
55 mins
Rated
FAM

View Live Channel

Wild 24

Time
10:50 AM
Duration
55 mins
Rated
FAM

Australia - After The Monsoon

Nearing the end of the wet season, Wild 24 looks at wildlife in Australia when Sea Eagle and Crocodile outsmart others.

Duration
55 mins
Rated
FAM

View Live Channel

Borneo's Secret Kingdom

Time
11:45 AM
Duration
55 mins
Rated
FAM

Empire Of The Sun

Spreading famine and heat pose a challenge in Borneo's jungles. Life rises to meet nature's challenges.

Duration
55 mins
Rated
FAM

View Live Channel
Food Network
Full Schedule

Chopped

Time
10:00 AM
Duration
60 mins
Rated
U

Teen Redeem

Four teen chefs return to the kitchen with victory and redemption on their minds. The teens get creative with crab, use a novel ingredient and must hustle to make sweet creations from cookies and peanut butter toast.

Duration
60 mins
Rated
U

View Live Channel

Barefoot Contessa: Back To Basics

Time
11:00 AM
Duration
30 mins
Rated
U

Back To Brooklyn

It's a trip down memory lane for Ina and Jeffrey with a day trip to Brooklyn visiting places old and new. The day kicks off with a fabulous breakfast, then armed with a packed lunch, it's time for a culinary tour including a visit to the best pizza place in Brooklyn.

Duration
30 mins
Rated
U

View Live Channel

Barefoot Contessa: Back To Basics

Time
11:30 AM
Duration
30 mins
Rated
U

The Adventure Begins

Ina enjoys a California trip with an invitation to cook baked goat's cheese at Sinskey's Vineyard. Then, it's a casual Napa-style supper with Jeffrey's grilled pork chops served with green beans gremolata.

Duration
30 mins
Rated
U

View Live Channel
MTV Live
Full Schedule

MTV Crashes Plymouth 2016

Time
10:30 AM
Duration
44 mins
Rated
U

The Best Bits

In July 2016 Jonas Blue, Raleigh Ritchie, Anne-Marie, Jess Glynne and Rudimental performed awesome live sets to more than 30,000 fans at the unique waterfront location of Plymouth Hoe. These are the best bits!

Duration
44 mins
Rated
U

View Live Channel

MTV Crashes Coventry

Time
11:14 AM
Duration
46 mins
Rated
U

2016 The Best Bits

From the RICOH Arena in Coventry. Featuring Chase & Status, Kasier Chiefs, Sigala, with special guests including John Newman, as well as performances from Tom Odell and Fleur East.

Duration
46 mins
Rated
U

View Live Channel

MTV's Game Changer

Time
12:00 PM
Duration
23 mins
Rated
PG

Shawn Mendes

MTV travels to a Shawn Mendes gig to invite fans to enter a series of challenges all about Shawn. His most passionate fans compete until only one is left standing for a once-in-a-lifetime experience.

Duration
23 mins
Rated
PG

View Live Channel
E! Entertainment
Full Schedule

Celebrity Style Story

Time
10:45 AM
Duration
30 mins
Rated
U

Penelope Cruz

Celebrity Style Story tells the story of one celebrity's style evolution through their unforgettable hair, makeup and fashion choices.

Duration
30 mins
Rated
U

View Live Channel

Celebrity Style Story

Time
11:15 AM
Duration
25 mins
Rated
U

Kate Beckinsale

Celebrity Style Story tells the story of one celebrity's style evolution through their unforgettable hair, makeup and fashion choices.

Duration
25 mins
Rated
U

View Live Channel

Celebrity Style Story

Time
11:40 AM
Duration
30 mins
Rated
U

Matthew McConaughey

Celebrity Style Story tells the story of one celebrity's style evolution through their unforgettable hair, makeup and fashion choices.

Duration
30 mins
Rated
U

View Live Channel
Sky News
Full Schedule

Sky News

Time
10:30 AM
Duration
30 mins
Rated
U

00-21 Jan 2017 10:30

News round-up, live interviews, latest sports news and weather.

Duration
30 mins
Rated
U

View Live Channel

Sky News

Time
11:00 AM
Duration
30 mins
Rated
U

00-21 Jan 2017 11:00

News round-up, live interviews, latest sports news and weather.

Duration
30 mins
Rated
U

View Live Channel

Saturday Sport

Time
11:30 AM
Duration
30 mins
Rated
U

00-21 Jan 2017 11:30

A look at the day's sporting highlights, with latest news and big name interviews.

Duration
30 mins
Rated
U

View Live Channel
PBO
Full Schedule

Okey Si Ma'am

Time
10:00 AM
Duration
120 mins
Rated
PG

Manoro

Time
12:00 PM
Duration
60 mins
Rated
PG

Manalo Matalo, Mahal Kita

Time
01:00 PM
Duration
120 mins
Rated
PG

00-21 Jan 2017 13:00

Mikee played the girl selling lotto tickets. Cesar spent his last ten pesos on a ticket hoping to win the jackpot. When the ticket won the jackpot, Cesar went looking for Mikee. The two had some fights, which eventually fade off as both fell in love with each other.

Duration
120 mins
Rated
PG

View Live Channel
Aksyon TV
Full Schedule

PBA Philippine Cup Live

Time
09:00 AM
Duration
150 mins
Rated
FAM

00-21 Jan 2017 09:00

Live coverage of the PBA Philippine Cup.

Duration
150 mins
Rated
FAM

View Live Channel

Tutok Tulfo

Time
11:30 AM
Duration
30 mins
Rated
PG

00-21 Jan 2017 11:30

People's advocate, Erwin Tulfo, probes society's anomalies and offers on the spot solutions.

Duration
30 mins
Rated
PG

View Live Channel

Wasak

Time
12:00 PM
Duration
30 mins
Rated
PG

00-21 Jan 2017 12:00

Irreverent and witty interviews by essayist and humorist, Lourd de Veyra.

Duration
30 mins
Rated
PG

View Live Channel